Flex Tape - Banda pentru reparat rezistentă la apă 1+1 ...
Meniu
Coșul dvs.

Flex Tape - Banda pentru reparat rezistentă la apă 1+1 GRATIS

Flex Tape - Banda pentru reparat rezistentă la apă 1+1 GRATIS
Flex Tape - Banda pentru reparat rezistentă la apă 1+1 GRATIS
Ai nevoie de ajutor ?
  • Stoc: În stoc
  • Model: 89001
  • Weight: 1.00kg
50 produse vândute
Vizualizare produs: 151717
69,99 Lei
139,99 Lei

 

 

 

Flex Tape oferit de magazinul nostru online. Flex Tape poate fi gasit in categoria:  ACCESORII.

Flex Tape Original Banda Adeziva este extrem de rezistenta, poate repara aproape orice si poate fi folosita atat la temperaturi foarte ridicate cat si foarte scazute.

Flex Tape Original Banda Adeziva este extrem de rezistenta, poate repara aproape orice si poate fi folosita atat la temperaturi foarte ridicate cat si foarte scazute.

Flex Tape Original Banda Adeziva poate fi folosita cu succes pentru repararea tevilor, a diverselor recipiente cu apa sau pentru diverse obiecte ce necesita o lipire instanta si de durata.

Flex Tape Original Banda Adeziva poate fi utilizata cu succes pentru reparatia scurgerilor, infiltrarea apei in barci canoe sau alte ambarcatiuni, repararea articolelor de camping precum corturi sau alte articole de camping, piscine, conducte etc.

Flex Tape Original Banda Adeziva lipeste tevi din PVC sau PPR, acrylic, metal, otel, cupru, aluminum, ceramica, sticla, cauciuc, fibra de sticla etc.

Banda este atat de solida incat poate fi folosita pentru a astupa gaurile din recipiente de mari dimensiuni umplute cu lichid. A nu se utiliza pentru recipiente sau conducte sub presiune.

Flex Tape Original Banda Adeziva are urmatoarele caracteristici :

Culoare: Negru

Dimensiuni: 152 cm x 10 cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun